NOVI SAD – U susret predstojećim novogodišnjim praznicima Manifestacija Ledena šuma vas poziva daproslavimo zajedno i poslednji vikend u 2018. godini uz besplatan program i  kulturno-zabavne sadržaje u Dunavskom parku, u Novom Sadu. Vikend zabava počinje u petak, 28.decembra, kada će od 18.00h na centralnoj muzičko-scenskoj bini, nastupiti Gradski pop hor „RADIO“. Ovaj horski sastavčine novosađanke koje se iz ljubavi i hobija bave pevanjem aokupljenesu oko jedine zajedničke misije – da pesmom i prepoznatljivim repertoarom ulepšaju stvarnost i svaki trenutak publike, uz njih na sceni. Predvođen dirigentkinjom Dušicom Stojković,Gradski pop hor „RADIO“ već duže vreme svojim nastupima i interpretacijamapoznatih pop-rok numera,nedvosmisleno osvajasrca i pažnju publike.

Takođe, tokom vikendau Ledenoj šumi, biće prikupljani iprilozi za humanitarnu akciju„Slatkiš za mog drugara“kojudvanaestu godinu za redom organizujeRadio-televizija Vojvodine. U subotu, 29. decembranas očekuje zabava za najmlađe posetioce uz Haos animatore koji će na programu Ledene šume nastupiti od11.00h do 12.30h.Posle podne, u terminu od 16.30h sledi dečija predstavai druženje sapozorišnom trupom Vragolania večernji časovi rezervisani su za klizanje i zimske delikatese u Snežnom gradu inajbolje DJ hitove.

Nedelja, 30.decembar, programski će posetiocima ponuditi različite sadržaje za sve generacije.Jutarnje animacije za decu počinju od 11.00h a posebna atrakcija za posetioce biće i doček Moto Deda Mrazovakoji će posetiti Ledenu šumuu 13.00h.Okupljeni članovi iz moto klubova „Apostoli“, „Otpisani“ i „Horda“,će nakon svoje humanitarne rute po gradu i okolini doći i na druženje u Dunavskom parku gde su za najmlađe posetioce pripremili iznenađenja.

Specijalno nedeljno veče u Ledenoj šumi rezervisano je za dugo očekivani nastup Silvije Stanišić-novosadske Merilin Monrokoja će, uz pratnju plesne grupe Akokan, na centralnoj muzičkoj bini nastupiti od 20.00h.Jedna od najtraženijih imitatorki u Srbiji – Miss Monroe,će svojim muzičkim repertoarom i jedinstvenim scenskim nastupom publici doneti dašak glamura zlatnog Holivuda.

Već u ponedeljak, 31. decembraposetioce u Ledenoj šumiočekuje i zabavni program povodom tradicionalnog obeležavanja dočeka Dečije Nove godine. Tom prilikom će se, uz tradicionalni novogodišnji dečiji maskenbal, iz Dunavskog parka pustiti više od hiljadu balona.