NOVI SAD – Povodom obeležavanja početka zimskog raspusta u Vojvodini, manifestacija Ledena šuma vas poziva da provedete predstojeći vikend uz besplatne kulturno-zabavnesadržaje u Dunavskom parku u Novom Sadu.

U petak, 21.decembra je u svim smenama omogućeno besplatno klizanje za grupne posete predškolskih i školskih ustanova a u večernjim časovima posetioci će moći da uživaju u kulturnom programu manifestacije. Gudački trio Positano nas uvodi u vikend svojim klasičnim obradama najpoznatijefilmske muzike i svetskih hitova koji su na njihovom repertoaru u petak, od 17.30h do 18.30h.Već od 19.00h nas na centralnoj muzičkoj bini očekuje jedinstveni sastav Soundcheck Orchestrakoji predvodi novosadska muzičarka Gabriella Benak.Ovaj orkestar, koji publika neformalno proglašava muzičkom senzacijom,  svakim svojim nastupom izaziva oduševljenje i aplauze svih generacija! Sastav  Souncheck Orchestra čine muzičari mlade generacije koji svoje klasično obrazovanje interpretiraju najboljim repertoarom pop-rok muzike.

U subotu, 22. decembra, od 11.00h nas očekuje tradicionalno razbuđivanje i dobar provod sa Haos animatorimaa već od podne svi zainteresovani mogu posetiti i ekološku kreativnu radionicuna kojoj će se praviti novogodišnji ukrasi od recikliranih materijala. Ova radionica je organizovana uz podršku tima diplomiranih psihologa iz Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici i ima za cilj da kroz druženje i zabavu skrene pažnju ljudi na mogućnosti procesa recikliranja. Radionica je namenjena svim uzrasnim grupama i održaće se u trajanju od dva sata.Večernji tremini na klizalištu i provod u Snežnom gradu je zagarantovan uz najbolje DJ hitove.

Program u nedelju, 23.decembra, u jutranjem terminu od 11.00h rezervisan je za dečije animacije Haos animatora a od 18.00h pozivamo sve ljubitelje cirkusa da nam se pridruže jer u Ledenoj šumi gostuje udruženjeKreativni pogoni izvođači koji će nas ostaviti bez daha svojom cirkuskom predstavom.

Za sve dodatne informacije u vezi sa programom i satnicom, stoji Vam na raspolaganju naša služba za pres i komunikacije.