Porodični dan uz Spajdermena i Asteriksa

NOVI SAD – U nedelju 16. decembra u bioskopu Cineplexx Promenada možete pogledati sinhronizovane verzije animiranih filmova “Spajdermen: Novi svet” ili “Asteriks: Tajna čarobnog napitka” u periodu od 12 do 17 časova u okviru Porodičnog dana. Zabavite se uz sjajan humor, odličnu akciju, uživajte u kreativnim radionicama i poklonima za najmlađe. Ova nedelja je rezervisana za druženje uz vašeg omiljenog heroja Spajdermena, ali i uz dva najveća strip junaka Asteriksa i Obeliksa.

Uz svaku kupljenu ulaznicu tu je slatko iznenađenje u obliku Lino lade, kao i poklon časopis za decu “Mali Politikin zabavnik” i DVD crtać “Pepa prase”. Mališani koji budu imali najviše sreće na projekcijama filma “Spajdermen: Novi svet” biće obradovani poklon vaučerima za Happy meal u McDonalds restoranima, kao i Dexy Co Spajdermen igračkama.

Nova Spajdermen priča nateraće vas da preispitate sve što ste do sada znali o Piteru Parkeru i njegovoj transformaciji u Spajdermena, U priču nas uvodi tinejdžer iz Bruklina Majls Morales koji nam otkriva neograničene mogućnosti Spajdermen sveta, ali i to da nije sam. Stvari nisu onakve kakvim se čine na prvu loptu, a nova iznenađenja pojavljuju se na svakom koraku. Na filmska se platna vraćaju Asteriks i Obeliks, dva najveća strip junaka i galska heroja, koji donose prepoznatljiv humor u kojem će uživati i klinci i odrasli. U ovoj priči Čudomiks odlučuje da je vreme za osiguranje budućnosti sela pa zajedno s Asteriksom i Obeliksom kreće u potragu za mladim druidom kojem može preneti tajnu o čarobnom napitku koji osigurava trajnu zaštitu.

RTV

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *