Novosađanka koja je „pobegla“ u prestonicu, nakon završenih studija, prvo nas je izveštavala svojim milim licem i umilnim glasom sa pesme Evrovizije pre deceniju, da bi potom postala voditeljka TV Slagalice i tako ušla u naše domove  svako veče od sedam sati.

Nakon uloga u serijama, okušala se i kao „jutjub“ zvezda, zajedno sa koleginicom Marijom Veljković, a sve je počelo tako što su pokrenule seminar „Trudnoća je dar“, na kojem dovode stručne predavače kako bi potencijalni mamama olakšale najlepši period života, a vlog na kanalu je samo dodatno sredstvo preko kojeg, šarmantne, duhovite i vickaste, pričaju o svojim iskustvima životnim, vezanim za porođaj, pa do toga kako su upoznale svoje muževe i kako su dale deci imena.

Zanimalo nas je gde šta je popularnoj Kris obeležilo prethodnu godinu?

Mnogo toga lepog i na poslovnom i na privatnom planu. Ćerka Tara hrli ka trećoj godini, nikad slađa nije bila, mnogo smo putovali, uživali, a na poslovnom planu je bilo mnogo novih projekata kojima se uvek neizmerno radujem. Neka bude isto i ove godine, neću se buniti.

Hoćete li promeniti nešto u 2019-oj godini?

Svaki dan je borba i donošenje nekih odluka pa kad bismo svi čekali 01.01. da bismo nešto promenili na šta bi ličio ovaj svet?

Radujete li se praznicima i gde ste iste proveli?

Praznike uvek proslavljamo kod kuće u porodičnoj atmosferi i čekamo da pođemo na zimovanje.

Koliko Vam je lepota donela predrasuda u poslovnom svetu? Odmogla li je il’ ipak pomogla?

Ne smatram sebe nekom posebnom lepoticom tako da ne mogu da odgovorim  na ovo pitanje konkrektno. Trudim se da lepo izgledam, ali znamo svi da to apsolutno nije presudno. U svakom poslu potrebna je kombinacija truda, sposobnosti, sreće, a lepota je na poslednjem mestu.

Da li je zahtevnije glumiti ili voditi emisiju?

Voditi emisiju. Uredjivati emisiju, obradjivati teme, svakako je to mnogo veća odgovornost pa je samim tim i teže ukoliko poredimo poslove koji malo šta imaju zajedničko.

Fali li Vam Novi Sad i imate li neko omiljeno mesto u srpskoj Atini?

Uopšte, iskrena da budem. Omiljeno mesto je naša vikendica na Fruškoj gori u kojoj provodimo slobodno vreme tokom godine.

Kada Vam izgovorim Deda mraz i Nova godina, koje slike Vam se jave, a da su vezane za detinjstvo?

Ovo je moje omiljeno doba godine, rodjena sam u decembru, zimsko sam dete, sneg, sankanje, jelke, sve mi to budi divne uspomene i zaista uživam u ovom poslednjem mesecu godine od kad znam za sebe.

Koje teme su ostale neobrađene na vašem youtube kanalu, koji vodite sa koleginicom Marijom?

Uh, mnoge. Ali neke nikada i neće biti obrađene s obzirom na to da smo javne ličnosti i jer osećamo izvesnu odgovornost, moramo da pazimo šta govorimo, što mene lično nekada i frustrira jer sam po prirodi ekstrovertna osoba. Ali uspevamo da nađemo način da prenesemo poruke i savete.

Šta biste poželeli čitaocima Novosadskog reportera za vreme praznika? 

Ništa specijalno što ne bi zvučalo kao izlizan kliše, ali ono što je važno za svakog pojedinca jeste da odredi sebi ciljeve i da neumorno hrli ka njima preskačući sve prepreke.

Razgovarala: Nikea Vučetić