NOVI SAD  – Najveći privatni zdravstveni sistem u Srbiji, MediGroup, otvora novi Dom zdravlja na još jednoj lokaciji u Novom Sadu. Tim povodom svim Novosađanima će tokom celog dana otvaranja, u četvrtak 31. januara 2019. godine, biti besplatno omogućen prvi specijalistički i pregled opšte prakse i to bez prethodnog zakazivanja, dok će svi naknadni pregledi biti na popustu od 50 odsto do 10. februara ove godine. Otvaranjem novog Doma zdravlja, koji se nalazi na adresi Cara Dušana 26, u Adamovićevom naselju, građani Novog Sada dobijaju omogućen dodatni pristup najkvalitetnijoj usluzi iz domena primarne zdravstvene zaštite, kao i posvećenost vrhunskog tima stručnjaka.

„Ovo je prva ustanova primarne zdravstvene zaštite u Srbiji, u čijem sklopu se nalazi i dijagnostički centar, u kome će naši korisnici imati na raspolaganju svu potrebnu dijagnostiku: magnetnu rezonancu, skener, rendgen i ultrazvučnu dijagnostiku. Od sada će Novosađani biti u prilici da po prvi put u jednoj zdravstvenoj ustanovi za jedan dan, na jednom mestu, obave sve potrebne dijagnostičke procedure i specijalističke preglede. Takođe, u okviru doma zdravlja nalazi se apoteka i vrhunski opremljena laboratorija” -izjavio je ovim povodom generalni direktor MediGroup-a, gospodin Dejan Pešić.

MediGroup zdravstveni sistem nastao je 2013. godine objedinjavanjem najuglednijih i najstarijih privatnih zdravstvenih ustanova u našoj zemlji. MediGroup porodica, konstantno širi mrežu poslovanja kroz nove domove zdravlja, specijalizovane ustanove i centre izvrsnosti, te danas, sa svojim članicama, posluje na 12 lokacija u Beogradu, na dve lokacije u Novom Sadu i jednoj u Podgorici, pokrivajući više od 40 medicinskih oblasti u okviru svojih Domova zdravlja, Opšte bolnice i specijalnih bolnica za ginekologiju sa porodilištem, oftalmologiju i dermatovenerologiju.

Foto: ilustracija