NOVI SAD – Manifestacija Ledena šuma će ovog vikenda u Dunavskom parku, uz muzičko-zabavni program i tradicionalni vatromet, obeležiti i kraj svog održavanja u zimskoj sezoni 2018/2019.

Poslednjeg vikenda, posetioci će u Ledenoj šumi moći da uživaju uz raznovrsne besplatne programske sadržaje a klizači će imati priliku da poslednji put ove sezone kližu na najlepšem otvorenom klizalištu u regionu i praznično dekorisanom ambijentu Dunavskog parka.

U subotu, 19.januara, od 11.00h posetioce će zabavljati Haos animatori a od 17.00h će na centralnoj muzičko-scenskoj bini nastupiti i pozorišna trupa Vragolani sa dečijom predstavom „Vreme tačno u nevreme“.

U nedelju, 20.januara,sastav Haos animatoraće se oprostiti sa najmlađom publikom svojim nastupom od 11.00h a u večernjim satima, programom je predviđena i žurka zatvranja Ledene šumekoja će početi od 19.00hnastupom novosadskog Ambrozija benda.Tačno u 20.00h će velikim vatrometom biti obeleženo i zatvaranje ovogodišnje manifestacije Ledena šuma auposlednjoj smeni klizanja ove sezone, od 21.00h,najavljeno je i disko klizanje uz najbolje hitove 70-tih i 80-tih godina.

Za sve dodatne informacije u vezi sa programom i satnicom, stoji Vam na raspolaganju naša služba za pres i komunikacije.