NOVI SAD – Poslednji vikend zimskog raspusta upotpuniće i praznični ritam Ledene šume koji će posetiocima kroz besplatne programske sadržaje tradicionalno ponuditi dobru animaciju i zabavu u Dunavskom parku.

U petak, 11. januara, od 11.00h najmlađe posetioce Ledene šume očekuju najbolji maskirani junaci novosadskih Playroom igraonicakoji će svojim animacijama kreirati pravu zimsku dečiju zabavu. Večernji program biće upotpunjen i nastupompozorišne trupe Alice in WonderBandi njihovim jedinstvenim performansom u vidu komičnog akustičnog mjuzikla”DA I RE, TELO KAO INSTRUMENT“koji je u prethodnom, decembarskom, izvođenju na repertoaru Ledene šume izazvao veliko interesovanje novosadske publike.Alice in Wonderband će se publici predstaviti na centralnoj muzičko-scenskoj bini od 18.30h.

U subotu, 12. januara domaćini dečije žurke na klizalištu su Haos animatori koji će nastupiti po programskoj satnici od 11.00h do 12.30h a u večernjem terminu je zabava u Snežnom gradu uz D.J. hitove.

Porodični dan,nedelja, 13. januar, ispunjen je dečijim sadržajima koji počinju nastupom Haos animatoraod 11.00h a od 17.00h u Ledenoj šumi gostuje i pozorišna trupa „Vragolani“ sa predstavom „Verovali ili ne jelke se pobunile“.

Za sve dodatne informacije u vezi sa programom i satnicom, stoji Vam na raspolaganju naša služba za pres i komunikacije.