NOVI SAD – Nakon uspešnih pet godina postojanja tokom kojih je novosadski BIG šoping centar osvojio srca svojih posetilaca i postao omiljeno mesto za šoping i zabavu, ovih dana se priprema veliko iznenađenje! BIG očekuje, ni manje, ni više, nego jubilarnog 100.000.000. posetioca. Da, da, dobro ste pročitali – sto milionitog! Naravno, kao pravi domaćin, šoping centar će srećnom posetiocu pripremiti i sjajnu nagradu, poklon vaučer na 50.000 dinara.

Pored sjajne ponude u preko 100 prodavnica, savremenog bioskopa, dečje igraonice i drugih zabavnih sadržaja koji se ogrnanizuju, u okviru BIG-a nedavno je otvoren i ekskluzivni restoran Nacionalna klasa by Vojvodina. Takođe, tokom zimske sezone posetiocima je na raspolaganju i veliko klizalište na otvorenom, svakog dana od 10 do 22 sata. Prava zimska čarolija, za velike i za male.

Od samog početka svog rada BIG je posetiocima pružao kvalitetno i prijatno iskustvo kupovine tokom koje na preko 40.000 m2 mogu da pronađu sve što im je potrebno. Uz to, centar poseduje i veliki parking što je velika prednost za sve goste koji neretko dolaze iz raznih krajeva Vojvodine, ali i drugih delova Srbije. Inovacije su svakako važna stavka u radu – tako je BIG pre nekoliko godina uveo i autobusku liniju broj 17 koja posetioce svakog dana vozi od centra Novog Sada do šoping centra i nazad. Takođe, ovo je i prvi pet friendly objekat ove vrste u Vojvodini.

Sve ovo su samo neki od razloga zbog kojih posetioci tradicionalno biraju i najviše vole kupovinu u BIG-u. Možda ste baš vi 100.000.000. posetilac koji će ovih dana ušetati i osvojiti sjajnu nagradu. Srećno!