Privredna komora Vojvodine i list „Dnevnik“ ozvaničili saradnju

NOVI SAD – Predsednik Privredne komore Vojvodine (PKV) Boško Vučurević i generalni direktor„Dnevnik Vojvodina presa“ Dušan Vlaović potpisali su danas u PKV Protokol o saradnji, u cilju informisanja i bližeg upoznavanja javnosti o privrednim događajima i temama od značaja za javnost u AP Vojvodini.
Tom prilikom, predsednik PKV Boško Vučurević izrazio je zadovoljstvo zbog ozvaničenja saradnje između, kako je rekao, dve vrlo značajne institucijena pokrajinskom nivou, i to u godini kada PKV obeležava sto godina postojanja i rada, a dnevni list „Dnevnik“ 77. godinu.
„Današnje potpisivanje Protokola rezultat je višegodišnje uspešne saradnje koju PKV ima sa listom ‘Dnevnik’, a sve u cilju pravovremenog informisanja javnosti u Vojvodini“, rekao je Vučurević.
Protokolom o saradnji definisano je da se privredne informacije iz AP Vojvodine prenose čitaocima putem štampanog izdanja i e-portala dnevnog lista „Dnevnik“.
„PKV okuplja sve značajnije privrednike iz naše Pokrajine i na taj način, stvara privredni ambijent. S druge strane, ‘Dnevnik’ kao vojvođansko glasilo, to beleži i prati već decenijama i mi smo sada, ovim Protokolom, to ozvaničili i pokušaćemo da to podignemo na viši nivo u interesu naših čitalaca i privrede Vojvodine“, rekao je Vlaović

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *