“Državni posao” (ne)odlazi sa RTV-a

BEOGRAD – Mnogima omiljeni humoristički igrani serijal “Državni posao” koji se godinama emituje na RTV, od 11. februara biće prikazivan svakog radnog dana od 18.15 na SuperStar TV, MTS televizije, Telekoma Srbije. Ipak, Čvarkov, Torbica i Boškić ne napuštaju RTV, već će sa tri meseca odloženog prikazivanja nove epizode biti emitovane i na našoj televiziji. Povodom ove saradnje između RTV i SuperStar TV, kolege iz “Državnog posla” su danas javno izvele premijernu epizodu, u kojoj su šaljivo obrazložile “svoju odbranu na pokrenutu istragu za proveru statusa bolovanja” i to u studiju SuperStar TV. Od danas neće više raditi sa papirima, već će postati digitalni arhivatori.

Glavni i odgovorni urednik Prvog programa RTV Nenad Ćaćić kaže da je naš medij zadovoljan zbog toga što “Državni posao” prelazi na SuperStar TV jer će gledaoci RTV i dalje imati priliku da uživaju u dogodovštinama i skečevima Čvarkova, Boškića i Torbice, kako na tom kanalu, tako i na RTV.

“Imamo pravo i na emitovanje repriza starih epizoda, tako da će onaj stari termin koji smo imali u 19,15 za “Državni posao” i dalje biti na RTV. Ova saradnja vezana za državni posao je samo početak saradnje između Telekoma Srbije i RTV, a sudeći prema početku, to će biti saradnja koja će biti dosta dobra i obradovati naše gledaoce”, kaže Ćaćić.

RTV (Radoslavka Žigić)

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *