PANČEVO – Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović poručio je večeras, na skupu u okvirukampanje “Budućnost Srbije”, da politika zajedništva i jedinstva, čiji je najznačajniji predstavnik predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nema alternativu i da predstavlja budućnost Srbije, kao i da daje rezultate. Mirović je rekao da su do 2016. godine u Vojvodini na vlasti bili oni koji su izazivali sukobe sa vladom na republičkom nivou i da je bilo potrebno da se to promeni i dovede nova energija.

“Simbol te promene i pobede je sadašnji predsednik Srbije. Ostanite ovde, Srbija je naša majka, borićemo se zajedno, uz vaša srca bićemo mnogo snažniji”, rekao je Mirović okupljenima na centralnom trgu u Pančevu.

Zahvalio je građanima na trudu, radu, ogromnoj veri i entuzijazmu koju pokazuju kada podržavaju Vladu Srbije, predsednika Vučića i njihova konkretna dela, koja se mogu videti na svakom koraku.

Najavio je da će rekonstrukcija Opšte bolnice u Pančevu biti završena u martu i da će Pančevci i stanovnici Južnog Banata imati bolje uslove za lečenje i zdravstvenu negu. Dodao je i da će biti obnovljene sve srednje i osnovne škole u Južnobanatskom okrugu, kao i domovi zdravlja.

“Mi nećemo stati, mi ćemo u svim opštinama imati konkretne projekte. To je politika mira i sigurnosti za naše porodice i za mlade”, rekao je Mirović.

Tanjug