NOVI SAD – U utorak, 5. februara Arena Cineplex poklanja svojim posetiocima super utorak! Cena ulaznica za svaki od filmova sa repertoara iznosiće samo 150 dinara, a HAPPY DAY ćemo 5. februara pretvoriti u još zabavniji bioskopski dan. Super bioskopski dan postao je tradicionalno omiljena akcija fanova Arene Cineplex koju centralni novosadski multipleks organizuje svake godine.

Kako bi bioskopski doživljaj bio potpun, Arena Cineplex će obezbediti filmofilima i dve specijalne SUPER COMBO ponude koje obuhvataju srednje kokice i točeni sok 0,25 po ceni od 150 dinara  ili jumbo kokice i 2 točena soka 0,25 po ceni od 250 dinara. Filmovi koji će biti prikazani tokom ovog super bioskopskog dana su neki od najaktuelnijih naslova kako za najmlađe, tako i za starije. Neki od naslova koji će se naći na repertoaru 5. februara su Taksi bluz, Povratak Meri Popins, Marija Stjuart kraljica Škotske, Escape Room, Južni vetar, Ralf rastura internet – Razbijač Ralf 2, Spajdermen – Novi svet, Grinč, Krcko Oraščić i mnogi drugi.

Zbog velikog interesovanja, karte nije moguće rezervisati nego će biti omogućena isključivo fizička prodaja na blagajnama Arene Cineplex. Karte će biti u prodaji od danas, 1. februara od 18 časova.

Foto: Aleksandar Živaljević