NOVI SAD – “Nedelja braka”  je deo međunarodne incijative “Marriage Week International” koja se svake godine odvija u više od 26 zemalja, kako bi se od 7. – 14. februara održao niz događaja kojima bi se proslavio brak i motivisali i osnažili parovi u svom međusobnom odnosu i predanosti.

“Nedelja braka”  podstiče pojedince, udruženja, kompanije, vladin i nevladin sektor, politička tela, crkve i sve ostale koji podržavaju iste ciljeve i vrednosti da u nedelji od 7. – 14. februara organizuju jedan ili više događaja, od onih neke sasvim romantične prirode do onih edukativnih ili zabavnih.

Ovo je treća godina kako “Nedelja braka” promoviše zdrave vrednosti braka i porodice, ove godine pod sloganom “Vernost je prednost”.

Širom Srbije biće organizovane romantične vecere za parove, zanimljive edukativne radionice i predavanja, takmičenje bračnih parova… Ove subote 9. februara u Novom Sadu  biće organizovano romantično veče za bračne parove koje je besplatno, i može da se prijavi ko god želi sa svojom bračnim partnerom.

Za sve prisutne obezbeđene su nagrade, zahvaljujući preduzetnicama FB grupe “Vredne ruke Vojvodjanki”,  čiji osnivač je deo tima organizacije “Nedelje braka”.

Pored romantične večere, “Vredne ruke Vojvodjanki” organizuju 12 februara u 15:15h u klubu “Biznis na štiklama” motivaciono predavanje na temu “Porodica bitan faktor uspeha” gde su gosti predavači, poznati poslovni konsultanti- Indira Popadić, creator  Biznis planera za uspešne žene i muškarce, Draško Orčič,  Internacionalni ekspert iz oblasti razvoja ličnog potencijala. 

Sve dodatne informacije možete da dobiti na oficijelnom sajtu www.nedeljabraka.com