VRŠAC – Predsednik Aleksandar Vučić poručio je danas, tokom posete Opovu, da politika vešala i politika prošlosti neće pobediti politiku budućnosti. On je u razgovoru sa meštanima, ispred Doma zdravlja u tom mestu, rekao da se brine o Opovu, kao i o celom Južnobanatskom okrugu i istakao da je za taj kraj potrebna još jedna fabrika. Dodao je da zna svako selo i probleme svakog sela u opovskoj opštini i da brine o njima.

“Nemojte da brinete i da se sekirate kada vidite da ima onih koji nisu odgovorni, a koji bi da nas vrate u prošlost. Politika vešala i politika prošlosti nikada neće pobediti politiku budućnosti?”, poručio je Vučić i zahvalio na veličanstvenom dočeku koju su mu meštani priredili ispred Doma zdravlja.

Predsednik je naveo da je opština Opovo bila zadužena 105 miliona dinara, a da su danas dugovi spušteni na 70 miliona, ali i istakao da nije zadovoljan ni onime što je uradila sadašnja vlast, jer to još uvek nije dovoljno.

Istakao je da se u prethodnom periodu radilo na poboljšanju uslova za najmlađe i najstarije, a planovi su i da se radi na zapošljavanju, što je za najnerazvijeniju opštinu u Vojvodini najvažnije.

“Brinemo o Opovu, kao što brinemo o celom Južnobanatskom okrugu”, podvukao je Vučić. On je naglasio da će se raditi na tome da se brzo završi put do Debeljače.

Tanjug