BEOGRAD – Proslavite ljubav praveći najbolji užitak za sebe i svoje voljene – utonite u filmski svet! Pogledajte najlepše priče i prepustite se emocijama, jer 14. februar je pravo vreme za to.

Za pravo opuštanje predlog je film „Jedi, moli, voli“.Liz Gilbert, koju tumači Đulija Roberts, u životu je imala sve što jedna moderna žena sanja, dobrog muža, kuću i uspešnu karijeru. Međutim, baš poput mnogih, osećala se izgubljenom, zbunjenom i u potrazi za onim šta zaista želi u životu. Sveže razvedena i na pravoj životnoj raskrsnici, ona odlučuje da napusti svoju „bezbednu životnu zonu“, rizikuje sve kako bi promenila život i upusti se na putovanje oko sveta koji će postati prava potraga za samootkrićem.Na svom putovanju otkriće istinske užitke italijanske kuhinje; snagu molitve u Indiji i, potpuno neočekivano, prvu pravu ljubav na Baliju.Film možete pogledati na kanalu FilmBox Extra HD 14. februara od 21 čas.

Odlična preporuka je i simpatična francuska komedija „Lili David” na kanalu Film Box Extra, koja će biti prikazana istog dana, ujutru od 8.55h.Lili David ima 32 godine i sama odgaja sina. U njenom životu sve ide nizbrdo: nema posla, nema para. Međutim, Sofi ,maćeha njenog sina,nudi joj posao u firmi koja pruža luksuzne usluge 24 sata dnevno. Posao je takav da treba ispuniti sve zahteve i želje mušterija. Može to biti, recimo, da nađe privatan avion koji je odmah dostupan ili da pripremi svadbu u srednjevekovnom stilu. Spisak zahteva nema kraja – upravo to je isimptom našeg vremena i društva, stalno u žurbi bez imalo predaha.Kao savremena vila koja ispunjava sve želje, Lili David daje sve od sebe da se čini kako sve drži pod kontrolom, sve osim Marka, svog bivšeg stidljivog ljubavnika koji je u međuvremenu postao pravi plejboj. Dolazi u njen život posle pet  godina…kao drug.

Za kraj dana ispunjenog različitim emocijama, na kanalu Film Box Premijum će u 21h biti prikazan film „Zaljubljena”. Glavni lik je Iona iz Baskije kojaradi kao reporterka u jednim pariskim novinama. Na jednom od zadatakau mestu Sen Žan de Luz intervjuiše bivšeg člana terorističke grupe. Iznenada, tog muškarca ubijaju.Novinarku nakon toga ispituje komandant policije Martial Verdier, poznat po krajnje nekonvencionalnim metodama ispitivanja. Pokazuje se da je to tip muškarca na kakvog je Iona čekala ceo život, te ne prolazi puno vremena i ona se u njega zaljubljuje. Sigurna u svoja osećanja, Iona Martialu odaje tajne profesionalne informacije. Ipak, njena iskrenost i naivnost mogu je odvesti u propast.