ZUMBA- Prečica do osmeha na licu

NOVI SAD -Zumba je vrsta plesa koja prvenstveno podiže raspoloženje, pa tek onda zateže telo! Vodeće instruktorke u ovoj sferi fitnesa, Mima i Sara, po ko zna koji put organizovale su novosadski master class, na kojem učestvuju eminentni licencirani instruktori širom Srbije, s ciljem da se savladaju novi koraci, otkriju nove tehnike, ali ujedno promovišu sport, zdrav život, ples i nadasve rasipaju ogromnom količinom dragocene energije!

Za vikend je hala SPENS-a bila prepuna mladih i onih koji su došli po dobru zabavu, jer znaju da takvu pozitivu mogu naći samo na Zumba master Class fantastičnom događaju!

Preko 100 devojaka i po koji momak,  đuskali su u ritmu muzike za ples – salsa, rumba, kombinacija latino ritmova i dance vibracija smenjivala se na podijumu puna dva sata! Prema rečima Sare, jedne od organizatorki i glavnog zastupnika zumba opreme za Srbiju, ovo je bio još jedan neviđeni spektakl.

Orio se ceo SPENS od nas! Nije prvi put da organizujemo Master class i poznato je već da veselja, dobre muzike, sjajnog ritma, neće izostati. Žao mi je samo što trajemo dva sata, nedovoljno da se svi izđipamo i pokažemo Novom Sadu šta možemo.“

Svi vi koji ste propustili ovu senzaciju, zumbu možete probati u TC „Livada“, u ulici Petra Drapšina. Sve informacije možete dobiti na FB profilu Mirjana Mima Zumba

 

Autor: Nikea Vučetić

foto: Wind Mill

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *