BEOGRAD – Prednosti štednje neophodno je prepoznati još tokom srednjeg obrazovanja, kako bi se dobre navike prenele i na zrelije doba – poruka je radionice koju je organizovala Jubmes banka povodom Evropske nedelje novca. Okupljeni srednjoškoci imali su priliku da se upoznaju sa benefitima štednje – sigurnosti i mogućnosti izbora koju ona pruža, kao i sa načinima na koje mogu da sačuvaju svoj novac.

Tim povodom Anja Vujnović, rukovodilac Odeljenja za PR i Marketing Jubmes banke je izjavila : „ Kao poslovna institucija koja ova godine slavi 40 .godina postojanja imamo veliku odgovornost prema sredini u kojoj poslujemo želeći da mlade ljude, sutra možda naše klijente i zaposlene , na vreme pripremimo za ulazak u poslovni svet kroz prve korake a to je štednja. Edukaciju i stalno usavršavanje danas smatramo nužnim  formama poslovanja svake odgovorne kompanije koje i nama pomažu da shvatimo i menjamo navike zavisno od potreba potrošača“.

Stručnjaci Jubmes banke već 4. godinu zaredom priključuju se inicijativi Udruženja banaka Srbije povodom Evropske nedelje novca i finansijske edukacije, predstavljajući  na interaktivan i zanimljiv način kako započeti štednju i efikasno štedeti.