BEOGRAD – Dok se proleće polako zahuktava, ali i dok sunce ne uđe na velika vrata u ovu godinu, FilmBox je pripremio najraznovrsnije sadržaje za sve ljubitelje televizije. Fanove gejminga očekuje prava poslastica u sredu, 27. marta u 14.30h na Gametoon HD kanalu. Serija „Strim nacija – Vampyr” omogućava praćenje nekih od najpoznatijih strimera na svetu. Uz njih lako može da se nauči nešto više o naslovima kao što su Hearthstone, Overwatch, Playerunknown’s Battlegrounds ili Minecraft. Osim brojnih saveta o tome kako mogu da se poboljšaju gejming veštine, ova serija pruža i zabavu non-stop.

Četvrtak, 28. mart je dan za stari, dobri i nagrađivani crno-beli film. U 19.25h na kanalu FilmBox ArtHouse biće emitovano američko delo „Svanuće” iz 1927. godine. Reč je o mešavini drame i romanse u kojoj je reč o farmeru kojem je dosadio jednostavan život sa svojom suprugom i bebom. Baš usled tih okolnosti, u njegov život ulazi prefinjena gradska žena koja ga zavodi. Ovo je alegorična priča koja se bori sa dobrim i lošem u sebi, a obe strane su otelotvorene u dve žene – jedna je njegova supruga, a druga uporno flertuje sa njim.

Za subotu, 30. mart, rezervišite sebi mesto za jedan izuzetno zanimljiv put i za nagli prelazak iz hladnog u toplo. Na kanalu FunBox UHD u 18h čeka vas emisija „Luksuzna putovanja”, a u ovoj epizodi ćete proći kroz hotel od leda u Švedskoj, pa se prebaciti u Bangkok, glavni grad Tajlanda. I ako jeste i ako niste poželeli da prespavate u hotelu od leda, ovo televizijsko iskustvo verovatno će vas približiti za nekoliko koraka ka pozitivnom odgovoru. Ova lokacija izgleda kao zimska zemlja čuda koju je stvorio čovek u kombinaciji sa arktičkim aktivnostima kojima se gosti mogu baviti tokom boravka u Švedskoj. Posle toga sledi odlazak u toplije krajeve planete Zemlje – u Bangkok, prestonicu Tajlanda, „Grad anđela”, kako je poznat među lokalnim stanovništvom. Osim tople klime, ugrejaće vas i topla atmosfera koju pravi više od 12 miliona stanovnika ove urbane džungle koja će zarobiti vaša srca.