KOPAONIK – Beograd, 13. mart 2019. godine – Na našoj najlepšoj planini trenutno ima 96 cm snega, 40 cm na stazama za ljubitelje zimskih sportova, a za ljubitelje dobre muzike i provoda ovog petka u hotelu Grand očekuju vas Parni Valjak i Tropico bend,  a u subotu 16. marta  Lepa Brena i Dženan Lončarević.

Tropico bend je već nastupao na Music Week festivalu i utisci više nego pozitivni: “Sjajan provod, super atmosfera, odlična ekipa i iznad svega fenomenalna organizacija, učinili su sve da ti dani budu za pamćenje, što će verujemo, biti slučaj i ove godine.”

Dodaju da Music Week od ostalih festivala razlikuje pre svega lokacija i posebna energija: “Dolazimo uvek rado na Kop, čak je i ove zime on bio naš izbor kada je skijanje u pitanju. Pa ako uz ljubav prema skijanju možemo da dodamo i ljubav prema muzici, to je dobitna kombinacija! Naravno, oni koji ne vole skijanje, takođe će se fenomenalno snaći u čarima ove planine, zato vas sve i očekujemo ovog vikenda, da spojimo lepo i korisno!”

Music Week festival održava se četvrtu godinu za redom u organizaciji Sky Musica i MK Mountain Resorta, a ako je suditi po fenomenalnom vikendu koji je za nama, kada su goste festivala zabavljali Aca Lukas, Željko Joksimović, Magla bend i Milica Pavlović, i naredni će biti za pamćenje.

MK Mountain Resort ima u ponudi last minute pakete, popuste i do 15 %, a u cenu paketa od jednog ili više noćenja uključene su i ulaznice za koncerte.

Foto: Andrej Nihil