BEOGRAD – U drugoj polovini juna, oko Vidovdana, počeće radovi na autoputu Beograd – Bijeljina – Sarajevo, od Kuzmina do Sremske Rače, najavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

“Konkretni radovi na autoputu Beograd-Bijeljina-Sarajevo, na sekciji Kuzmin – Sremska Rača, najverovatnije od mosta preko Save, počinju u drugoj polovini juna, oko Vidovdana. Tada krećemo u izvođenje radova na autoputu Beograd – Bijeljina – Banjaluka i Beograd – Bijeljina – Sarajevo”, rekao je Vučić nakon sastanka sa predsedavajućim Predsedništva BiH Miloradom Dodikom.

Dodao je da je sa Dodikom razgovarao o svim važnim pitanjima, koja su značajna za Srbiju i BiH.

Vučić je rekao da se čeka formiranje Saveta ministara BiH, a da Srbija želi da se to desi što pre, kao i da želi najbolje odnose sa BiH. Dodik je izrazio zahvalnost i zadovoljstvo željom, htenjem i namerom Srbije i predsednika Vučića da neprestano pomaže građanima i opštinama Republike Srpske.

Dodik je na zajedničkoj konferenciji sa predsednikom Srbije, ocenio da je današnji dogovor o pomoći građanima RS, projektima koje će finansirati Srbija u 62 opštine Republike Srpske, najkonkretniji do sada.

Tanjug