NOVI SAD – Krenite na putovanje kroz skrivene svetove i budite deo avanture veće od samog života na Porodičnom danu u bioskopu Cineplexx Promenada, u nedelju 10. marta od 12 do 17 časova.  Uživajte u specijalnom programu za mališane, inspirisanom neodoljivim glavnim junacima epske avanture „Kako da dresirate svog zmaja 3″, koja ostavlja bez daha. Karte su u prodaji na blagajni bioskopa.

Uz svaku kupljenu ulaznicu očekuje vas poklon magazin za decu „Neven” i „Mali Neven” a mališani će imati priliku da se, pored odličnog filma, zabave uz animatore i oslikavanje na licu.

Ono što će početi kao neočekivano prijateljstvo između mladog Vikinga i neustrašivog zmaja pretvoriće se u avanturu koja prevazilazi i sam život. Bioskopska publika imaće priliku da uživa u novom filmu jedne od najomiljenijih animiranih saga svih vremena. Novi poglavica i vladar Berka stvorio je veličanstvenu i haotičnu utopiju. Selo u kome naši junaci žive suočiće se sa najmračniJom pretnjom do sada, a oni će morati da ga napuste i krenu na putovanje kroz skriveni svet za koji su mislili da postoji samo u mitovima.

U sinhronizaciji ovog animiranog spektakla, učestvovali su: Miloš Đuričić, Dragan Vujić Vujke, Milena Živanović, Aleksandar Srećković Kubura, Valentina Pavličić, Predag Damnjanović, Marko Marković, Marija Mikić i Željko Maksimović.

Iskoristite pogodnosti koje vam pruža članstvo u Cineplexx Porodičnom film klubu i uživajte porodično uz sjajnu animiranu priču na velikom platnu. 

RTV