NOVI SAD – Otvoren je konkurs za mlade neafirmisane bendove od kojih će najbolji nastupiti na tradicionalnom “Novosadskom uranku” koji se svakog 1. maja održava u Limanskom parku. Konkurs traje do 15. aprila. Od danas do 15. aprila otvoren je konkurs za mlade neafirmisane bendove. Konkurs, na koji se prošle godine prijavilo čak 15 sastava, organizuju “Audio Konstruktor” i Radio 021, a svi zainteresovani treba da pošalju kratku biografiju benda i jedan demo snimak na mejl konkurs@021.rs.Napominjemo da u obzir dolaze sve forme izvođenja i nije neophodno da to bude autorski rad – važan je kvalitet izvođenja muzike.

Pored toga što će imati priliku da nastupe na velikoj bini uz najbolju tehniku u Srbiji, svaki bend će na poklon dobiti snimak svog nastupa u najkvalitetnijoj produkciji. Planirano je da odabrani bendovi sviraju od 10.00 do 13.00 časova u Limanskom parku, 1. maja 2019. godine.

Urbana proslava Prvog maja je događaj koji je postao simbol novosadskog Limanskog parka. Tradicionalna manifestacija čiji je cilj afirmacija  mladih bendova, podržana je od strane Uprave za kulturu grada Novog Sada, a organizator je i ove godine “Audio konstruktor”, uz podršku Radija 021.  

Za sve dodatne informacije:  Kovačević Sreten  063 505270   kovacevicsreten@gmail.com