NOVI SAD – Član Predsedništva Srpske napredne stranke Igor Mirović pozvao je danas građane da dođu na skup u kampanji “Budućnost Srbije”, koju vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a biće organizovan u četvrtak, 11. aprila, od 18 sati na Trgu slobode u Novom Sadu. Mirović je najavio da će na skupu govoriti predsednika Srbije Aleksandar Vučić i predsednica Vlade Ana Brnabić.

“Biće to prilika da građani kojima je u srcu Republika Srbija, koji podržavaju rezultate Vlade Srbije i predsednika Srbije, da se okupe na trgu u Novom Sadu, sa kojeg želimo da pošaljemo jasnu poruku celokupnoj javnosti i pokažemo sve rezultate koji su postignuti. Jer, imamo šta da pokažemo. Da pošaljemo poruku da ne podržavamo politiku nasilja i agresije, da nismo rušitelji ove zemlje i da oni koji svakodnevno u gradovima Srbije promovišu nasilje i agresiju, da im to neće proći. To što rade je izraz njihove nemoći”, poručio je Mirović.

Na vanrednoj konferenciji za novinare u Gradskom odboru SNS u Novom Sadu, on je rekao da je uveren da će skup u Novom Sadu biti “jedan od najvećih skupova koji je ikad održan u Vojvodini”.

Tanjug