Peruničić: Verujem u pobedu protiv Hrvatske

BEOGRAD – Nakon lošeg početka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i neubedljivog nastupa na Svetskom prvenstvu, naši najbolji rukometaši imaće priliku da u duelima sa Hrvatskom poprave utisak i publici u Beogradu pokažu da sadašnja generacija poseduje kvalitet. Nerešen rezultat sa Belgijom i poraz od Švajcarske doveo je naš tim u nezavidnu poziciju.

Selektor Nenad Peruničić i njegov pomoćnik, Nedeljko Jovanović, veruju da će u dva kvalifikaciona meča sa Hrvatskom, u Beogradu i Zadru, podmlađena ekipa popraviti utisak u odnosu na partije sa Svetskog prvenstva.

Peruničić kao jedan od najvećih problema ističe činjenicu da igrači stagniraju, zbog nedovoljne minutaže u svojim klubovima. Hrvatima prepušta ulogu favorita zbog rezultata u prethodne 2 decenije, ali veruje da će beogradska publika napraviti atmosferu u kojoj je moguće doći do važnog trijumfa.

“Mi se ne plašimo nikoga. Ovi igrači su, bez obzira na jako loš rezultat na Svetskom prvenstvu, pokazali volju, motiv, disciplinu i to me hrabri, vidi se da im jako stalo. Ja verujem u pobedu protiv Hrvatske”, poručio je Nenad Peruničić novinarima u sedištu Rukometnog saveza Srbije.

RTV (Rade Macet)

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *