NOVI SAD – Zbog velikog interesovanja Psihopolis  vraća nekada veoma posećene tribine u Novi Sad (Praktične psihopolisove tribine u saradnji sa psihološkim sajtom Praktika.rs) i u Beograd (Psihopolisove tribine) koje će se, kao i ranije održavati jednom mesečno. Ovog puta mesta susreta će biti u novim prostorima – u Novom Sadu Kulturna stanica Eđšeg, u Ulici Antona Čehova broj 4, a u Beogradu u Kolarčevoj zadužbini (Studentski trg 5).

U aprilu ćemo ugostiti našeg autora Bruna Šimlešu te Vas pozivamo  da u sredu, 10. aprila  2019. godine u 19.30  časova budete naši dragi gosti u Beogradu, u Kolarčevoj zadužbini (Mala sala), a u četvrtak, 11. aprila u 18 časova u Novom Sadu, u Kulturnoj stanici Eđšeg  na tribini sa temom

LJUBAV I SMISAO ŽIVOTA

o kojoj će govoriti

  • Bruno Šimleša, (Zagreb), pisac i sociolog, autor knjiga Škola života i Ljubavologija

 

Više o temi:

  • Kako pronaći partnera na kojeg se možete emocionalno osloniti?
  • Kako obmanjujemo sebe ostajući u lošim vezama?
  • Kompromisi – koje prihvatiti a gde povući crtu?
  • Šta se događa sa ljubavlju u dugim vezama i braku?
  • Kako znati kada je vreme za kraj?

 

O predavaču:

Bruno Šimleša, pisac i sociolog, jedan je od najčitanijih autora knjiga iz područja popu­larne psihologije i duhovnosti. Do sad je napisao  devet knjiga – U rukavicama mi je ionako prevruće, Savršenstvo kreacije, Umjetnost života, Istine i laži o ljubavi  i dr., prodanih u gotovo 100.000 primeraka i objavljenih u Sloveniji, Makedoniji, Albaniji. U Srbiji mu je Psiho­polis objavio dve knjige – Ljubavologija i Škola života. Aktivan je i u javnom životu – drži predavanja i tribine, vodio je emisiju Dobar dan, svaki dan na Hrvatskoj televiziji, redovno sarađuje sa brojnim medijima u Hrvatskoj i u regiji, piše nedeljnu kolumnu za Jutarnji list. Veoma je angažovan i u humanitarnom radu, a Udruženje Sve za nju 2016. godine mu je dodelilo nagradu VAM zbog pomaganja onkološkim pacijentima i senzibiliziranja javnosti za probleme svih koji se bore sa karcinomom. Živi i radi u Zagrebu.

 

Knjige predavača kao i izbor Psihopolisovih izdanja će biti na raspolaganju po posebnim cenama!

Ulaz slobodan

Psihopolis – Mesto gde i odrasli rastu!  www.psihopolis.edu.rs

 Kolarčeva zadužbina  http://www.kolarac.rs/

Praktika – Pogled iz drugog ugla  www.praktika.rs

Kulturna stanica Eđšeg  https://www.facebook.com/Edjsegkulturnastanica/