Vredno je zajedno – nagradna igra koja zaista vredi

BEOGRAD – Kupovina domaćih proizvoda ovog proleća biće još zanimljivija, zato što od danas, pa sve do 4. maja, samo u IDEA prodavnicama, Roda marketima i Mercator hipermarketima traje VREDNO JE ZAJEDNO – NAGRADNA IGRA KOJA ZAISTA VREDI. Iz nedelje u nedelju učesnici će imati priliku da osvoje 100 šporeta, 100 veš mašina, 100 frižidera, a u poslednjoj nedelji 100 televizora i neverovatni BMW X3!

Da biste učestvovali potrebno je samo da u nekoj od IDEA prodavnica, Roda marketa ili Mercator hipermarketa obavite kupovinu veću od 2.000 dinara i da na računu imate najmanje tri proizvoda sa oznakom VREDNO JE ZAJEDNO. Tada ćete dobiti kupon koji je potrebno da popunite, ubacite u posebno obeleženu kutiju, i – već ste u šansi da osvojite nagradu. Kao dokaz o učestvovanju potrebno je da sačuvate fiskalni račun do kraja nagradne igre.

U subotu 20. aprila najsrećnijim dobitnicima podelićemo 100 šporeta. Sedam dana kasnije nagradićemo 100 dobitnika veš mašinama, a u subotu 4. maja podelićemo i 100 frižidera. U poslednjem nagradnom izvlačenju, u utorak 7. maja, najsrećnije dobitnike nagradićemo sa 100 televizora i automobilom BMW X3.

Što više igrate veće su vam šanse da osvojite glavnu nagradu, jer svi kuponi koji nisu izvučeni u toku jedne nedelje, prenose se u narednu nedelju. Uživajte u proizvodima sa oznakom VREDNO JE ZAJEDNO i učestvujte u nagradnoj igri koja zaista vredi.

Za više informacija posetite www.idea.rs I www.roda.rs I www.mercatorcentar.rs

 

 

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *