Vučević: Jučerašnji događaji u Beogradu nastavak nasilja lidera SzS

BEOGRAD – Potpredsednik SNS Miloš Vučević izjavio je, povodom sinoćnjeg protesta iuklanjanja ograde iz Kolarčeve ulice i oko Trga republike, da do sada u Srbiji nije moglo da se vidi da neko napada gradilište i da se neko plaši da mu grad bude lepši i uređeniji. Vučević je istakao da SNS poziva nadležne državne organe da reaguju i da svi koji su sinoć činili prekršaje odgovaraju pred prekršajnim sudom, a ako postoje elementi krivičnih dela, da oni koji su ih činili odgovaraju i krivično.

“Ne može niko da bude aboliran od kršenja zakona. Oni koji su direktno naneli štetu treba i da je i nadoknade”, rekao je Vučević na konferenciji za novinare u Beogradu.

On je naveo da je ono što se sinoć dogodilo u glavnom gradu potvrdilo zebnje i slutnje će sve što je tome prethodilo, poput “prebijanja novinarki, upada u RTS, opkoljavanja Predsedništva”, imati svoj nastavak.

“Šokirani smo jučerašnjim događajima u centru Beograda. Ovo je bio kontinuitet nasilja lidera SzS, pre svega fašiste Obradovića i tajkunskih lidera Đilasa i Jeremića”, rekao je Vučević.

Tanjug, RTV

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *