NOVI SAD – Godinama kruže glasine o narušenom prijateljstvu nekada nerazdvojnih drugarica Kim Kardašijan i Paris Hilton, ali su dve najpoznatije rijaliti zvezde na planeti zlim jezicima konačno dokazale da su i dalje tu jedna za drugu! Kim i Paris su obelodanileizazovne fotografije na Instagramu i Twitteru i napisale da zajedno rade na „tajnom projektu“, za koji se ispostavilo da je snimanje spot za novi hit koji potpisuje vodeći svetski DJ duo i zvezde ovogodišnjeg Exita, Dimitri Vegas & Like Mike!

Paris Hilton Instagram: https://www.instagram.com/p/Bw-6kS1HI2y/?utm_source=ig_embed

Kim i njena drugarica snimile su se u nikada lepšem izdanju i zagolicale maštu fanovima, najavljujući „iznenađenje“. Paris je čak u opisu svoje objave napisala da ne može da prestane da gleda u „pozadinu svoje najbolje drugarice“! Pratiocima je zato bilo jasno da se dve dame pripremaju za video spot za pesmu izazovnog naziva „Best Friend’s Ass“, budući da je Paris ranije najavila ovu saradnju sa zvanično najbolje rangiranim svetskim DJ tandemom Dimitri Vegas & Like Mike, objavivši otvoreni poziv za kasting za mlade ljude sa „sjajnim karakterom“.

Twitter pratioci su odmah krenuli da komentarišu da ne mogu da dočekaju i pesmu i spot, a poznate biznismenke čak su i uslikane na setu u istim srebrnim haljinama koje im ističu atribute, dok nama ostaje da se nadamo da ćemo ovu zaraznu numeru moći da čujemo ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi u sklopu spektakla koji braća Dimitri Vegas & Like Mike pripremaju za EXIT festival!

Dodatni snimci i fotografije sa seta otkrili su da spot obiluje opasnim zmijama, a kamere su uhvatile i zvezdu emisije „RuPaul’s Drag Race“ Derricka Barrija, koji je snimljen u kopiji legendarnog autfita koji je Britney Spears nosila za pesmu „I’m a Slave 4 U“, te je jasno da se radi o video spotu koji će da podigne i temperaturu i nekoliko obrva!