MUP hapsi ministra, tajkuna i lidera opozicije?

BEOGRAD – Nedavno hapšenje korumpiranih čelnika opštine i jednog preduzetnika u Požegi samo je početak akcije čišćenja države od korumpiranih funkcionera u kojoj se došlo do dokaza u slučaju jednog ministra, jednog poznatog biznismena i jednog od lidera opozicije, piše “Srpski telegraf”.

“Nema tolerancije za one koji su zloupotrebili funkcije i pozicije da se na grbači naroda obogate. Svi oni koji su muljali sa javnim nabavkama, tenderima, nameštali poslove, uzimali provizije, biće procesuirani”, kaže neimenovani izvor beogradskog dnevnog lista.

Prema rečima tog izvora, policija i nadležni organi već mesecima istražuju, a prema rezultatima dosadašnje istrage, “došlo je vreme da za prljave poslove odgovara jedan ministar”.

“Pored toga, više nego dovoljno dokaza o korupciji, nameštanju poslova ima i u slučaju jednog poznatog biznismena, preciznije tajkuna, kao i jednog od lidera opozicije”, dodaje izvor “Srpskog telegrafa”.

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov rekao je za list da se iskreno raduje ovakvom razvoju situacije.

“Smatram za najveće bitange i ološ one ljude koji se sakriju iza leđa Aleksandra Vučića i SNS da bi radili stvari koje su zakonom zabranjene, jer ti ljudi takvim ponašanjem direktno urušavaju sve ono za šta se bori i zalaže sam Vučić, kao i sve rezultate koje je do sada postigao”, rekao je Jovanov.

Tanjug

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *