BEOGRAD – Jedno je sigurno – sjajan način da okupite svoju porodicu i da provedete prijatne trenutke, ispunjene smehom i radošću je da organizujete gledanje filma. Međunarodni dan porodice obeležava se 15. maja, ali odlična ideja tokom ovog lošeg vremena je da celu nedelju posvetite najdražima. Za ženski deo familije, kanal FashionBox HD sutra u 18h emituje seriju „Žene u modi 18/19”. Ona donosi obilje modnih revija, od kojih je svaka posebna i očaravajuća. Udobno se smestite i opustite kroz nekoliko epizoda jedne od najdugovečnijih, najkompletnijih i najzabavnijih serija! Garantujemo vam da se nećete razočarati.

Kanal DocuBox HD će u petak od 20 sati prikazati dokumentarni film „Ljudski rod i biodiverzitet, rad u toku”. Odakle potiče koncept očuvanja prirode i ko su bili pioniri u tom poduhvatu? Ko su danas glavni akteri i kako to utiče na međunarodnu politiku? Upoznaćemo nekoliko entuzijasta koji smišljaju nove načine da čovek pronađe svoje mesto u dobro očuvanom svetu.

Na kanalu FB ArtHouse 19. maja u 20 sati moći ćete da pogledate film „Crveni sirak”. Radnja filma je smeštena u Kini 30-ih godina prošlog veka, kada otac šalje mladu ženu da se uda za vlasnika vinarije koji ima gubu. Na obližnjim poljima siraka, ona se zaljubljuje u jednog od njegovih slugu. Kada gospodar umre, ona nasleđuje imanje izolovano od sveta.