Premijerno prikazana nova kolekcija Danijele Božić

NOVI SAD – Drugog dana prolećnjeg izdanja Serbia Fashion Week-a odjeknuo je gromoglasni aplauz za novu kolekciju Danijele Božić. Ready-To-Wear je kolekcija u kojoj se prepoznala svaka žena stoga posetioci nisu štedeli dlanove i uzvike tokom premijernog predstavljanja iste.

Danijeline sjajne kreacije dale su odgovor na često pitanje – Kako da u isto vreme budemo šik, kul i zavodljive? Svakom odevnom predmetu dajemo svoj pečat. Onaj koji je Danijela dala svojim kreacijama odnosi se na komade koji ne ostavljaju ravnodušnim. U Danijelinim haljinama srednje dužine bez dekoltea, u sakoima i pantalonama i autentičnim kaputima itekako se možete osećati kao veoma privlačna dama, a u isto vreme kul i šik. Ono što vam pruža taj osećaj jesu asimetrija, otkrivena leđa, detalji i svakako originalnost.

Kolekcija Ready-To-Wear predstavlja takoreći komercijalne stvari pretvorene u nešto potpuno drugačije. Stilista Danijeline revije bio je Srđan Šveljo koji je svaki komad u kombinaciji sa ručno rađenim nakitom sa poludragim i dragim kamenjem i modernim sunčanim naočarima učinio još interesantnijim. Naizgled obični sako i pantalone savršeni su za poslovno odevanje. Međutim, stilizovanjem ovih komada odeće doći ćete do savršene šik kombinacije. Večernje haljine sa svetlucavim detaljima, otkrivenih leđa i zanimljivih formi odličan su izbor za svečane prilike, ali iste se mogu naći u odličnom skladu sa ravnom obućom i poslužiti kao idealan izbor za opuštenu šetnju u letnjoj noći. Kaput fenomenalnog kroja koji je mamio uzdahe publike idealan je kako za otmene žene na visokim potpeticama tako i za moderne i kul mlade dame u ravnoj obući.

RTV

Serbia fashion week (Svetlana Braun)

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *