BEOGRAD – Definicija sreće jedan je od najvećih problema stručnjaka iz oblasti psihologije. Međutim, na svakodnevnom nivou, situacija je prilično jednostavna: srećni smo kada jedemo omiljeni obrok, obavimo važan posao ili dobijemo lepu poruku od voljene osobe. U skladu sa 20. majem, Međunarodnim danom sreće, možete da budete srećni i uz zanimljiv televizijski program.

Petak je dan za uživanje, pa se 24. maja na kanalu FunBox HD u 18:00 možete opustiti uz „Put kojim se ređe ide – Irska”. Nacija druželjubivih ljudi koji vole da se okupljaju i piju dobra pića; fantastičan viski u Tilingu u Dablinu navodi Džonatana da se zapita šta se desilo sa irskim viskijem. Kako je krunu prepustio Škotskoj? Da bi to saznao, kreće u avanturu na biciklu i ispisuje mapu svoje nove misije; da otkrije tajnu pada i ponovnog uspona irskog viskija. Put ga vodi od Dablina do Vajld Atlantik Veja, kroz čudesne pejzaže do legendardnih pabova, kuglanja po asfaltu, čuvanja ovaca i borbe sa Deda Mrazom! Džonatan nailazi na mnoge čuvene destilerije i saznaje kako da postane pravi poznavalac viskija; vozeći se na biciklu nepredvidivim seoskim putevima i upuštajući se u priču o svakoj destileriji, da li će Džonatan prevazići prepreke na putu i otkriti pravu priču o irskom viskiju? Upoznajte Irsku na potpuno drugačiji način.

Na kanalu FilmBox Premium 25. maja u 21:00 biće emitovan film „Neminovni poraz Mistera i Petea”. Ovaj film prikazuje dirljivu priču o odrastanju dvojice gradskih dečaka koji su prepušteni sami sebi tokom leta, kada im policija odvede majke. Međutim, kako su oni odlučni i neustrašivi, među njima se stvara takva veza da zajedno mogu sve što požele, pa i da pokore ceo svet ako treba i da pronađu svoje mesto pod suncem.

Kanal 360 TuneBox počeo je sa emitovanjem „EO – Tick Tock” od 15:00. EO (pravo ime Edvin Onokua, rođen 22. juna 2001. u Londonu) engleski je reper. Karijeru je počeo kao komičar na svom jutjub kanalu eocrossover, gde je radio parodije na pesme i skečeve. Na nagovor fanova je odlučio da se ozbiljno bavi muzikom. Njegova pesma German je bila među 20 najvećih hitova u Velikoj Britaniji. Urban Music Awards ga je izabrao za izvođača dana 7. avgusta 2018, a Apple music za izvođača nedelje u aprilu 2018.