Voša predstavila pojačanja

NOVI SAD – Nova uprava fudbalskog Vojvodina bila je veoma aktivna u dosadašnjem toku prelaznog roka. Novosađani su u Sportskom centru “Vujadin Boškov“ predstavili osam novajlija, uz prethodnu promociju Nemanje Vučića. Po rečima sportskog direktora Nikole Lazetića, brojni pregovori u kojima je učestvovao bili su izuzetno teški, zbog polazne tačke u kojoj se Vojvodina našla posle neuspešne sezone.

“Mislim da je Vojvodina stvarno dotaklo dno, u svakom smislu te reči. Sve što sam video u prethodnih mesec dana u samom klubu, šta sam zatekao, kakve sam priče čuo, to je stvarno nedopustivo i nezamislivo. Predsednik, ja i Dušan Bajatović kao neko ispred Srbijagasa koji treba da isprati te naše želje i ambicije koje imamo i svi igrači koje smo doveli i u koje mnogo verujem, svi mi ove godine moramo nešto da napravimo od ovog kluba”, kategorički je istakao Lazetić.

“Očekivanja su velika. Prvi cilj je da se kvalifikujemo za Evropu i da što dalje doguramo u Kupu. Prošli smo prvi deo kondicionih priprema na Zlatiboru, a sad sledi lepši deo, uigravanje tima”, naglasio je najiskusniji prvotimac Novosađana, Nikola Drinčić.

Po povratku sa bazičnih priprema odrađenih na Zlatiboru, a pre odlaska u Sloveniju, fudbaleri Vojvodine odradiće tri treninga u fudbalskom centru “Vujadin Boškov“.

U Terme Čatež u ponedeljak putuje 20 igrača i 3 golmana, a trener Nenad Lalatović njihove mogućnosti proveriće kroz četiri prijateljska meča. U prvom kolu Superlige, Vojvodina za 20 dana dočekuje Mačvu.

RTV (Rade Macet)

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *