BEOGRAD – Roma Company nastavila je uspešnu saradnju sa Beo zoo vrtom donacijom zaštitnih premaza i neophodnog materijala za održavanje i sređivanje objekata, koji će ovoj javnoj ustanovi biti od velike koristi u narednom periodu.

„Sa velikim zadovoljstvom nastavili smo saradnju sa Roma Company, koja je i ove godine obezbedila materijal za uređenje i sanaciju objekata u Beo Zoo vrtu, kako bi on izgleda još lepše i još atraktivnije za sve naše posetioce. Njih je samo u toku prošle godine bilo preko 400 hiljada, tako da je to i razlog više da se maksimalno potrudimo da ovaj prostor učinimo još lepšim, a ova donacija će nam sigurno u tome pomoći,“ izjavio je Andrej Manojlović, PR menadžer Beo zoo vrta.

Slikarka Maja Živković oslikala je 3D lava u Beo zoo vrtu, kako bi veliki broj najmlađih posetioca imao još jedan kutak za ovekovečenje uvek divnih trenutaka provednih u vrtu.

„Zahvaljujući pozivu od strane Roma Company da u Beo zoo vrtu naslikam mural lava doživela sam novo slikarsko iskustvo. Suočila sam se sa izazovom anamorfne iluzije i perspektive koju sam primenula u crtežu da bih je dočarala. Uvek mi je zadovoljstvo kada znam da sam oslikala mesto na kome će se deca i posetioci fotografisati i poneti sa sobom sećanje i doživljaj Street art-a“, izjavila je Maja Živković, slikarka.

„Roma Company kao društveno odgovorna kompanija, donacijom zaštitnih premaza i neophodnog materijala u vrednosti od 1.000 eura, i ove godine pomaže održavanje i sređivanje objekata Beo zoo vrta, čime je nastavljena dugogodišnja praksa društveno odgovornog poslovanja kroz blisku saradnju i ulaganje u lokalnu zajednicu“, izjavila je Jelena Anđelković, menadžer za komunikacije u Roma Company.

Beo Zoo vrt za beograđane predstavlja idealno mesto na kome deca i studenti već generacijama uče o divljim i domaćim životinjama, a posetioci od sada imaju još jedno lepo mesto pored kojeg mogu da zabeleže lepe trenutke provedene u zoološkom vrtu.