NOVI SAD – Svečano otvaranje 46. INFANT-a je sutra u 20 časova u Srpskom narodnom pozorištu na sceni “Jovan Đorđević”, a predstava koja će prva biti izvedena pred publikom je “bes”, plesne kompanije “tula limnejos” iz Nemačke. Internacionalni festival alternativnog i novog teatra – INFANT biće održan od sutra do 2. jula u Kulturnom centru Novog Sada, Srpskom narodnom pozorištu, Pozorištu mladih, kao i na više otvorenih lokacija.

Pod sloganom „U potrazi za ljudskošću“, predstaviće se trupe iz Nemačke, Palestine, Južne Koreje, Češke, Italije, Švajcarske, Francuske i Srbije. Trupa Goblin Party iz Južne Koreje se na poseban način, video pozivnicom, obratila publici u Srbiji:

https://www.facebook.com/infant.festival/videos/338763673470750/?epa=SEARCH_BOX  

Ulaznice su u prodaji na biletarnici Kulturnog centra Novog Sada (Katolicka porta 5) svakog radnog dana od 11 do 13 casova, kao i na mestu održavanja predstave, sat vremena pre igranja. Cena ulaznica je 500 dinara, a studenti i penzioneri je mogu kupiti po ceni od 300 dinara. Sve dodatne informacije dostupne su na sajtu festivala (www.infant.rs).