NOVI SAD – U borbi sa lošim vremenom Tuborg je odlučio da kvalitetnim muzičkim beat-om zagreje Novosađane na prvom OPEN koncertu i naglas kaže #kakotomislišnemože leto?

U petak 28. juna na Novosadskom sajmu Tuborg pravi svoj veliki OPEN koncert okupljanjem regionalnih zvezda – za dobro zagrevanje zadužen je DJ Bege Fank, nakon njega nastupaju Coby i Senidah, a za ljubitelje kvalitetnog after-a, za DJ pultom će se naći Dejan Milićević back2back Marko Milosavljević.

To ipak nije sve! Osim dobre muzike posetioce očekuje i potpuno neočekivana fun zona, u kojoj će moći da dobiju „čitanje sudbine“, besplatnu tetovažu, skok u bazen sa lopticama ili šansu da odigraju partiju dobrog starog obaranja ruku. Uz sve to, i sjajan muzički line-up, zabava je zagarantovana!  

Ukoliko želiš da budeš na Tuborg OPEN konertu, požuri – zbog velikog interesovanja, ulaznice su dostupne do subote 22. juna u ponoć!

Ulaz je besplatan, a svi punoletni mogu da preuzmu svoje ulaznice na sajtu: https://bilet.gigstix.com/rs/store/tuborg_2019/registration