NOVI SAD -Hiljade posetilaca, niz zabavnih aktivacija, vrhunski line-up i odlična atmosfera najbolje opisuju veliki Tuborg OPEN koncert koji je sinoć održan na Novosadskom sajmu pokazujući, još jednom, da Tuborg odlično zna šta treba da pruži sve zahtevnijoj publici.

Kapije Novosadskog sajma otvorene su od 20h kada je veliki broj okupljenih posetilaca krenuo ka fun zoni predviđenoj za malo provoda pre samog koncerta uz razne igrice, čitanje sudbine, neonsko oslikavanje lica, crtanje grafita na majicama, skakanje u bazen sa lopticama, zonu za odmaranje i mnogo drugih sadržaja. Ubrzo je na red došao i prvi bit koji je zavrteo DJ Bege Fank, čime je zagrevanje za veliku žurku zvanično počelo.

Oko ponoći su binu preuzeli Coby i Senidah koji su veoma brzo atmosferu doveli do potpunog usijanja! Kao zvezda ovogodišnje Tuborg OPEN kampanje, Coby je izveo i svoja dva velka hita koja je, specjialno za Tuborg, obradio u pratnji simfonijskog orkestra čime je odgovorio na #kakotomislišnemože izazov i uspešno, svim svojim fanovima, pokazao da muzika ne poznaje granice.

„Bilo je predobro, prejako, energija je bila sjajna. Publika je poludela, kao i uvek, a i ja sa njima. Sve ovo sa Tuborgom je zaista bilo sjajno, a posebno se radujem novim stvarima koje dolaze.“ izjavila je nova regionalna zvezda Senidah povodom velikog Tuborg OPEN koncerta održanog sinoć u Novom Sadu.

Nakon odličnog nastupa kojim su Coby i Senidah potpuno oduševili okupljene fanove, za ljubitelje kvalitetnog aftera pobrinuli su se Dejan Milićević i Marko Milosavljević koji su zatvorili još jedno odlično Tuborg parti veče.