NOVI SAD – Do otvaranja ovogodišnjeg EXIT-a ostalo je još deset dana, u prodaji su poslednje, ograničene serije ulaznica, a prvog dana festivala nastupiće engleska rok grupa “The Cure”. Njihova svirka će početi u 20.30 sati, a organizatori najavljuju da će biti uzbudljivo i posle koncerta, jer će na glavnoj bini žurku napraviti belgijska superzvezda Lost Frequencies. I druga podjednako važna bina EXIT festivala dočekaće zvezde iz najvišeg svetskog ranga, jer se na mts Dance Arenu vraća njen kralj Carl Cox kojem će se pridružiti Maceo Plex, Charlotte de Witte, Monika Kruse i drugi.

Program na glavnoj bini EXIT festivala 4. jula startovaće već od 19.00 sati nastupom noise rock majstora 65daysofstatic, piše u saopštenju u kom se dodaje da je taj sastav lično frontmen benda “The Cure”, Robert Smith, izabrao za predgrupu.

“The Cure” planira početak nastupa već u 20.30 sati zbog čega se publici savetuje da zamene svoje četvorodnevne vaučere za narukvice na vreme ili da se, ako imaju jednodnevne ulaznice, zapute što ranije ka ulazima na tvrđavi, kako bi ušli na vreme i zauzeli svoje mesto ispred glavne bine.

Ubrzo nakon ponoći, na glavnoj bini nastupiće belgijska superzvezda Lost Frequencies nakon čega će nastupiti poznati ruski dvojac Filatov & Karas, dok će program prvog dana zatvoriti belgijski dvojac Two Pauz.

Tanjug