Bajden bi da se takmiči sa Trampom u sklekovima

VAŠINGTON – Ukoliko predsednik SAD Donald Tramp bude ismevao njegove godine ili dovodio u pitanje njegovo mentalno stanje tokom debate za izbore 2020, potencijalni demokratski kandidat za šefa Bele kuće Džo Bajden ima spreman odgovor: izazvaće Trampa da rade sklekove na sceni, prenosi “Vašington post”. Navodi se da je bivši američki potpredsednik u administraciji Baraka Obame ove planove otkrio tokom gostovanja u jutarnjem programu televizije MSNBC, u kojem mu je postavljeno pitanje da li je dovoljno čvrst da se suprotstavi Trampu, s obzirom na mlaki utisak koji je ostavio nakon prve debate Demokratske partije za izbor stranačkog kandidata.

Bajden je priznao da je možda ostavio takav utisak na neke ljude, ali je kazao i da mu nikada nije bio problem da se bilo kome suprotstavi. Tada ga je voditeljka upitala šta bi uradio ukoliko bi Tramp pokrenuo pitanje njegovih godina ili mentalnog stanja.

“Rekao bih, ”Ajde Donalde, ‘ajde čoveče. Koliko ćeš sklekova ovde da uradiš, druškane? Mislim, šale radi… ‘Ajde, trči uz mene, čoveče”, rekao je Bajden.

Tanjug

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *