Banca Intesa otvorila svoju ekspozituru za ljubitelje pisane reči – promocija romana Mirjane Bobić Mojsilović

BEOGRAD – Banca Intesa je u saradnji sa izdavačkom kućom Laguna za svoje klijente i predstavnike medija, organizovala ekskluzivnu promociju romana „Happy End“ Mirjane Bobić Mojsilović u jednoj od najatraktivnijih ekspozitura u svojoj poslovnoj mreži. U prepunoj ekspozituri banke naša poznata spisateljica i slikarka predstavila je svoje ostvarenje i potpisivala primerke knjige za sve goste.

Ekspozitura u ulici Bore Stankovića 9 na Vračaru je poslednja u nizu koju je Banca Intesa otvorila u Beogradu u okviru projekta transformacije svoje poslovne mreže, čiji je cilj uvođenje novog servisnog modela i potpuno novog koncepta u radu sa klijentima. Počev od izgleda i funkcionalnosti, preko dobrodošlice na ulazu i usluge ličnog savetnika, do radnog vremena, ova ekspozitura je prilagođena potrebama klijenata i njihovom životnom stilu. Organizovana je u skladu sa najnovijim standardima međunarodne bankarske grupe Intesa Sanpaolo u okviru koje posluje Banca Intesa i idejom da je ekspozitura mesto susreta sa klijentima, prostor u kojem su im dostupni i drugi, nebankarski sadržaji. 

*  * *

Banca Intesa ad Beograd, članica , je vodeća banka na domaćem tržištu, pouzdan partner za 1,34 miliona klijenata, fizičkih i pravnih lica. Sa neto bilansnom sumom od približno 5 milijardi evra, ukupnim depozitima od 3,6 milijarde evra i ukupnim plasmanima od 2,9 milijarde evra, Banca Intesa predvodi listu najuspešnijih banaka u Srbiji. Zahvaljujući razvijenoj poslovnoj mreži koju čini 154 ekspozitura širom Srbije, najrazvijenijoj mreži bankomata i POS terminala, kao i profesionalnom timu od oko 3,000 zaposlenih, banka ostvaruje stabilne rezultate u svim oblastima poslovanja razvijajući aktivnosti u segmentu poslovanja sa stanovništvom i malim biznisom, privredom i lokalnim samoupravama.

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *