BEOGRAD – Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je da sastanak predstavnika vlasti i opozicije na Fakultetu političkih nauka nije naročito važan niti relevantan za 90 odsto građana Srbije i dodala da je za jučerašnji dan “najvažnija vest japanska investicija u Srbiji”. Za narodnog posalnika Milovana Drecuna  održavanje sastanka je dobro, jer smatra da je “svaki dijalog dobar”.

Predsednica vlade Ana Brnabić izjavila da ne bi želela da se nađe na nekom od budućih sastanaka vlasti i opozicije, ali da bi, ako mora, otišla.

Upitana da prokomentariše sastanak predstavnika vlasti i dela opozicije koji je održan u utorak na Fakultetu političkih nauka iza zatvorenih vrata, Brnabić je ocenila da po njenom mišljenju taj sastanak u jučerašnjem danu nije naročito važan niti relevantan za 90 odsto građana Srbije, jer je najvažnija vest japanska investicija u Srbiji.

“Jučerašnji sastanak je bio jedan sastanak s delom opozicije, jer drugi deo nije bio, poput LSV. Oni su rekli da neće dolaziti na takve sastanke jer je mesto za pravi razgovor parlament i ja se s tim slažem”, rekla je premijerka Srbije za televiziju Prva.

Prema njenim recima, SNS je u različitoj poziciji i iz te partije rečeno je da su spremni na dijalog uvek i da je on koristan.

Tanjug, FoNet