NOVI SAD – Autobusi na linijama 3, 3a, 9, 9a, 60, 61, 62, 64 i 69 menjaju trase kretanja od 04. do 07. jula u periodu od 17 do 06 časova, a 08. jula do 11 časova. Zbog zatvaranja za saobraćaj Beogradske ulice u Petrovaradinu za vreme trajanja muzičke manifestacije “Egzit”, saobraćaj će se odvijati na sledeći način:

LINIJE 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 64 (OBA SMERA)

Umesto Beogradskom i delom Preradoviće ulice, autobusi će saobraćati Kamenički putem i ulicom Dunavske divizije do Preradovićeve ulice, odakle će nastavljati redovnom trasom.

Pored postojećih stajališta, na izmenjenom delu trase u smeru iz Novog Sada koristiće se stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta, a u smeru ka Novom Sadu privremeno stajalište Dunavska divizija/Preradovićeva ulica, te privremeno stajalište na Keju Skojevaca-nakon skretanja sa Kameničkog puta.

LINIJA 69 (OBA SMERA)

Umesto Beogradske ulice, dela ulica Preradovićeve i Dunavske divizije, autobusi će saobraćati Kameničkim putem do ulice Dunavske divizije, odakle će nastavljati redovnom trasom.

Autobusi na liniji 69 u smeru iz Novog Sada koristiće izgrađeno stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta, a u smeru ka Novom Sadu privremeno stajalište na Keju Skojevaca (nakon skretanja sa Kameničkog puta).

RTV

Foto: .gspns.co.rs