BEOGRAD -Sunce i visoke temperature lako nas zamaraju, ali ujedno i unose novu energiju. Leto je u punom jeku, na red je došlo druženje sa najdražim ljudima i uživanje u lepom zajednički provedenom vremenu. Za još bolji doživljaj, Box nudi program za svačiji ukus.

U četvrtak, 25. jula, na kanalu Gametoon HD biće emitovan eSport uživo – LOL balkanska liga, 2. dan 5. nedelje. EBL je prva profesionalna liga u eSportu u jugoistočnoj Evropi u kojoj se osam najboljih timova iz 10 zemalja našeg regiona bori za šampionsku titulu u Ligi legendi. Sa ukupnim fondom nagrada od 40.000 evra tokom dve sezone, turnir je privukao veliku pažnju profesionalnih timova i gledalaca širom regiona.

Kanal Fast&FunBox HD prikazaće u petak, 26. jula u 15.30h „Samo za zabavu – preskakanje granica”. U seriji epizoda pod zajedničkim nazivom „Za zabavu” govorimo o ljudima koji su napustili svakodnevni život i preselili se u svet onoga što vole. Prvi deo serijala je o sportskim aktivnostima – od veoma popularnog jahanja preko terenske vožnje, do vožnje balonom i paraglajdinga. Serija predstavlja najvažnije elemente svake discipline na jednostavan način, objašnjava principe učešća i opisuje neophodnu opremu i veštine. Serijal „Za zabavu” je filmsko putovanje u svet neverovatnih hobija. Prva epizoda govori o ljudima čija strast je jahanje. Na terenima jedne poljske farme pastuva se upoznajemo sa budućim zvezdama jahanja i njihovim neverovatnim trenerom. Govorimo o lepoti ovog sporta i objašnjavamo korak po korak kako se jaše.

Istog dana, na kanalu FightBox HD u 18h biće uživo emitovana „Svetska serija KOK u Turskoj”. King Of Kings, vodeća evropska kik-boks federacija, organizuje još jedan turnir iz serije FightBox Hero, na kom učestvuju najbolji svetski kik-bokseri i MMA borci. Borbe će se održati po KOK pravilima (kik-boks) i MMA bušido pravilima.