BEOGRAD – Letnji meseci kao da brže prođu nego ostatak godine. Oni su omiljeni period ljubiteljima visokih temperatura i uživanja uz vodu, a za vreme provedeno kod kuće na prelazu iz toplog jula u još topliji avgust, Film Box im je obezbedio najbolju zabavu.

Na kanalu FunBox HD će poslednjeg dana meseca u 18h biti emitovana serija „Lovac na ostrva – Filipini”. Ova epizoda Lovca na ostrva istražuje jedno od preko 7.000 filipinskih ostrva koje se u većini turističkih brošura opisuje kao najlepše na svetu. Govorićemo o ostrvu Palavan. U ovoj epizodi voditeljka Mizijel Sera kreće u ekspediciju po Manili; istražuje grad Intramuros ograđen zidinama, sedište Španaca tkom kolonizacije, kao i Binondo, najstariju kinesku četvrt na svetu! Posle susreta sa ekipom na trkama STKD SurfMoto, Mizijel motorom odlazi na ostrvo Luzon, tačnije posećuje čuveni Piko de Loro. Zatim nastavlja do poznate surferske destinacije, grada La Union, gde joj čas drži lokalni šampion u surfovanju. Posle toga prelazi na ostvro Palavan i istražuje njegovu raskoš. Proverava šta agencija El Nido ima da ponudi putnicima i posećuje sva tri rizorta u zaštićenom rezervatu Palavan Marina. Filipini kakve nikad ranije niste videli!

Emisija „Svet akcionih sportova” na kanalu Fast&FunBox će 3. avgusta u 19h emitovati „malo” drugačije vesti od uobičajenih. Naime, ova emisija kolažnog tipa koja se emituje jednom nedeljno vam donosi najnovije vesti i događaje iz celog sveta u oblasti alternativnih sportova; šta je novo i šta se dešava, ko je u trendu a ko više ne i ko ponovo ispisuje pravila. Uz neverovatan kvalitet slike i montažu, Svet akcionih sportova predstavlja kompletan paket za mladu generaciju koja traži onu vrstu brze zabave koju samo svet akcionih sportova može da pruži.

Uzbudljivi film za kraj nedelje ovoga puta je „Skok” koji će se prikazivati 4. avgusta na kanalu FilmBox Plus u 22h. Badi kog tumači Ben Aflek, upravo je kupio avionsku kartu u Čikagu kao važan klijent, ali ostaje na aerodromu i čeka let za Los Anđeles na istoj liniji. Tu upoznaje saputnika Grega, koji odlučuje da propusti let, iako to znači da će propustiti dogovor sa svojim starijim sinom. Kada najave let, Badi misli da čini dobro delo time što menja kartu sa Gregom kako bi ovaj stigao kući i bio sa sinom. Nažalost, avion se ruši. Badi se te noći dogovara sa svojim prijateljem koji se bavi prodajom avio-karata da ovaj izbriše njegovo ime sa spiska putnika i stavi Gregovo. Po povratku u Los Anđeles, njegov klijent insistira da kompanija napravi niz reklama u kojima izražava žaljenje zbog pada aviona. Badi se oseća kao licemer i doživljava nervni slom kada te reklame osvoje veliku nagradu. Nakon oporavka, Badi planira da poseti Gregovu udovicu, ali ne i da se u nju zaljubi.