Održan peti Italijanski fudbalski kamp čiji je promoter bio legendarni Roberto Bađo

BEOGRAD – Banca Intesa je u saradnji sa osiguravajućom kućom DDOR Novi Sad podržala organizaciju petog po redu Italijanskog fudbalskog kampa u Srbiji. Na kampu, koji je održan od 24. do 28. juna 2019. na terenima Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji, učestvovalo je 120 dečaka i devojčica uzrasta od 7 do 14 godina, koji su tehnike i veštine fudbala sticali u radu sa nekim od najuspešnijih fudbalskih trenera Italije.  Na svečanoj ceremoniji poslednjeg dana održavanja kampa svim polaznicima uručene su diplome, a tri najtalentovanija učesnika po oceni trenera nagrađena su putovanjem u Italiju, gde će sa decom iz drugih zemalja prisustvovati Danu italijanskog fudbalskog kampa. Tokom trodnevne posete Italiji, za male fudbalere će na terenima akademije Coverciano biti organizovani treninzi, kursevi i utakmice, a mališani će takođe posetiti Italijanski muzej fudbala i prisustvovati utakmici Serije A. 

Italijanski fudbalski kamp je projekat udruženja Club Italia Master, koji okuplja bivše igrače reprezentacije Italije, a organizuje ga italijanska kompanija World Camp Srl. Ovogodišinji promoter kampa bio je legendarni italijanski fudbaler Roberto Bađo, koji je tim povodom nedavno boravio u poseti Beogradu. 

Banca Intesa ad Beograd, članica , je vodeća banka na domaćem tržištu, pouzdan partner za 1,34 miliona klijenata, fizičkih i pravnih lica. Sa neto bilansnom sumom od približno 5 milijardi evra, ukupnim depozitima od 3,6 milijarde evra i ukupnim plasmanima od 2,9 milijarde evra, Banca Intesa predvodi listu najuspešnijih banaka u Srbiji. Zahvaljujući razvijenoj poslovnoj mreži koju čini 154 ekspozitura širom Srbije, najrazvijenijoj mreži bankomata i POS terminala, kao i profesionalnom timu od oko 3,000 zaposlenih, banka ostvaruje stabilne rezultate u svim oblastima poslovanja razvijajući aktivnosti u segmentu poslovanja sa stanovništvom i malim biznisom, privredom i lokalnim samoupravama.

DDOR Novi Sad. Tradicija kompanije “DDOR Novi Sad” duga je više od 70  godina. Od 2012. godine deo je vodeće Italijanske grupe Unipol Gruppo S.p.A. koja je na drugom mestu po učešću na tržištu u Italiji sa ostvarenih 12,3 milijardi EUR u 2018. godini I koja uslužuje više od 15 miliona klijenata. DDOR osiguranje u Srbiji sa svojim timom od 1400 zaposlenih, preko svoje jake i razgranate mreže sa više od 105 internih i  640 eksternih prodajnih mesta, uslužuje preko pola miliona klijenata, a zauzima treće mesto po tržišnom učešću sa premijom od preko 12 milijardi dinara.Investira značajna sredstva, više od 5 miliona EURA u zajedincu u kojoj posluje I to sa važnim projektom za bezbednost u saobraćaju, Zvanično je osiguranje Olimpijskog tima Srbije i Olimpijskog komiteta Srbije.  

Ostali članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *