NOVI SAD – Kompanija Color Media Communications i udruženje “REKA“, uz podršku Gradske uprave za privredu grada Novog Sada, prvi put u Novom Sadu organizuju festival “Riba na trpezi“. Ovaj svojevrsni gastronomski festival održaće se od 4. do 7. jula na Sunčanom keju u Novom Sadu. Svakog dana u periodu od 13.00 do 21.00 pripremaće se i služiti riblji specijaliteti iz Srbije i regiona, te će Novoѕađanі, ali i posetioci i turisti moći da uživaju u raznim ribljim đakonijama u prijatnom ambijentu, na samoj obali Dunava.

Veliki odziv Novosađana na nedavno održanom drugom po redu festivalu “Čarde i bande” potvrdio je još jednom da je riblja čorba jedan od najvećih dunavskih brendova, a tamburaške bande iz Novog Sada i okoline upotpunile su sjajnu atmosferu na novosadskom Keju. Osim riblje čorbe i raznih vrsta pečene ribe koje će pored lokalnih Čardi spremati i gosti iz regiona, posetioci će moći da probaju i Fish & Chips, Burgere od lososa i Lignje koje će obezbediti Bio fish – Roda &Riba ribarnica.

Više informacija možete pronaći klikom na http://communications.rs/, ili na našoj fejsbuk stranici https://www.facebook.com/colormediacommunications/.