NOVI SAD – Repertoar bioskopa Cineplexx Promenada za period od 18. do 24. jula. Na repertoaru se ove nedelje nalaze tri nova filmska naslova i jedan događaj.

,,Kralj lavova” – Diznijev „KRALJ LAVOVA“ u režiji Džona Favroa odvešće nas u afričke savane, gde je rođen budući kralj. Simba obožava svog oca, kralja Mufasu i srčano prihvata svoju kraljevsku sudbinu. Ali, ne raduju se svi u kraljevstvu rođenju novog mladunčeta. Skar, Mufasin brat i do tog trenutka naslednik prestola, ima druge planove. Borba za kraljevstvo obeležena je izdajom, tragedijom i dramom koja će se završiti Simbinim izgnanstvom. Uz pomoć novih, neobičnih i zanimljivih prijatelja, Simba će morati da pronađe način da odraste i vrati ono što mu po rođenju pripada.

 

Porodični dan uz film ,,Kralj lavova” zakazan je za nedelju od 16 do 19 časova. Svakog mališana očekuju posteri iz filma i časopis za decu Mali Neven i Neven, a od 16 do 19 časova imaćete priliku da se fotografišete ispred tematske pozadine i ponesete svoju fotografiju sa Simbom kao uspomenu.

,,Ibica” – Filip i Kerol, dve razvedene osobe, koje su se upravo upoznale. Filip, koji je zaljubljen do ušiju, je spreman da učini bilo šta kako bi proveo vreme sa Kerol, čak iako to znači da mora da povede njena dva tinejdžera na letovanje sa njima. On pravi dogovor sa najstarijim sinom – ako on diplomira, može da izabere destinaciju za njihov godišnji odmor.