BEOGRA – Zahvaljujući humanitarnoj akciji koju je kompanija Frikom sprovela u okviru Sladoledana, sedmoro štićenika bez roditeljskog staranja i sa posebnim potrebama iz Ustanove za decu i mlade „Hristina Markišić“ u Aleksincu, će u avgustu letovati u Grčkoj.

Jasna Nikolić, direktorka Ustanove „Hristina Markišić“, zahvalila se za organizaciju ove društveno odgovorne akcije kojom je pružena podrška ustanovi.

„Radujemo se što će korisnici naše ustanove imati priliku da otputuju na more. Kompanija Frikom je pokazala da misli na one kojima je pažnja najpotrebnija, a to su deca i mladi bez roditeljskog staranja“, dodala je.

„Događaj koji organizujemo za decu, SladoleDan postao je tradicija, pa smo hteli da tu letnju čaroliju podelimo sa mališanima koji su smešteni u Ustanovu „Hristina Markišić“. Sva sredstava koje smo tog dana prikupili prodajom sladoleda odraslima donirali u svrhu njihovog letovanja“, rekla je Ivana Dukić, direktor marketinga kompanije Frikom

Frikom, kao kompanija koja više od 40 godina posluje u Srbiji i regionu i koja je lider u proizvodnji industrijskog sladoleda i smrznute hrane, svojim društveno odgovornim poslovanjem podržava zajednicu u kojoj posluje i nastaviće da pruža podršku onima kojima je ta pomoć najpotrebnija.

 

 

 

Osoba za kontakt:

  Iva Piper

iva.piper@right.rs 

tel: 066 8386920