KOPAONIK -Proteklog vikenda predstavnici turističkih agencija i medija, kao i influenseri na društvenim mrežama, imali su priliku da upoznaju drugo, letnje lice Kopaonika. Domaćini MK Resort – Grand Hotel & Spa i Gorski Hotel & Spa, u saradnji sa Avanturističkim  centom Kopaonik i Skijalištima Srbije, priredili su nezaboravno vikend putovanje sa promocijom letnjih aktivnosti i sadržaja koje Kopaonik nudi svim posetiocima. Gosti su uživali u turi punoj zabave i avanture, brojnim aktivnostima i izletima u prirodi, ali i vrhunskim spa sadržajima koji su upotpunili sve čari najpoznatije planine u Srbiji.

Imate želju za doživljajem netaknute prirode od koje će vam zastati dah, daleko od svih izazova svakodnevnice? Želite da osetite slobodu i adrenalin, a ni malo avanture vam nije na odmet? Želite mini beg od grada gde se možete opustiti sa porodicom, uskočiti u bazen i posmatrati prirodu koja vam toliko nedostaje? Savršen odmor je na samo 290 km od Beograda i to na Kopaoniku, u luksuznim hotelima Grand i Gorski!

Iako nije tajna da je Kopaonik idealno mesto za zimski odmor i uživanje u snegu, ova planina je jednako očaravajuća i tokom leta, možda još i lepša, bogatija i pitomija nego zimi. Sunčana planina u najtoplijem godišnjem dobu pravo je mesto za beg od gradske vrućine, pružajući gostima aktivan i kvalitetan odmor. Ukoliko vam i leti prija odmor na planini, duge šetnje, branje borovnica, jahanje konja, ali i veliki izbor adrenalinskih aktivnosti tokom dana koje se završavaju prijatnim večerima uz čašu vina sa prijateljima ili voljenom osobom ili partijom kuglanja sa porodicom, onda je Kopaonik pravo mesto za vaš kratki letnji predah.

Ukoliko se i dalje premišljate, predstavljamo vam top 6 razloga zbog čega je ovog leta Kopaonik idealno mesto za odmor: 

  • Pravo letnje osveženje – pobegnite od vreline asfalta i uživajte u idealnim temperaturama, planinskom suncu i čistom vazduhu na skoro 2000m nadmorske visine.
  •  
  • Brojni zabavni, sportski i adrenalinski sadržaji – za sve ljubitelje adrenalinske avanture Kopaonik nudi safari ture po netaknutim predelima izuzetne lepote, vožnju kvadova po off-road stazama, alpinizam, planinski biciklizam po uređenim stazama ali i slobodne vožnje, a za najhrabrije tu je i paraglajding. Tu su i brojne zabavne aktivnosti – bob na šinama, zip line, tjubing, kao i letnje skijanje na specijalno uređenoj stazi.

 

  • Uživanje u netaknutoj prirodi – Ukoliko, ipak, volite malo sporiji tempo, imate priliku da uživate u panoranskom razgledanju žičarom, pešačkim turama, ali i mogućnost da se oprobate u streličarstvu. 

 

  • Dodatni sadržaji za decu – Ima li išta lepše nego naučiti decu od malih nogu poštovanju prema prirodi? Planina zaista jeste idealna destinacija za mališane da ostave sivilo grada za sobom i zamene ga pejzažom nepreglednih četinarskih šuma i čistim vazduhom. Roditelji, možete se i opustiti, MK Resort brine o najmlađima! Uz gratis smeštaj za svu decu do 12 godina ove godine vašim mališanima možete prirediti iskustvo za pamćenje! Letnji izviđački kamp za decu, sa brojnim aktivnostima u prirodi: orijentiring, čitanje mape, veštine preživljavanja, spremanje hrane u prirodi, edukacija o flori, fauni i ekologiji, pucanje iz luka i strele, zip line, osnove alpinizma, učenje signala i kodova, paljenje vatre, prva pomoć, učenje rada u timovima, brdski biciklizam, postavljanje šatora i još mnoge druge, u pratnji instruktora i vodiča sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom.

 

  • Uživanje u Spa & Wellness centrima hotela Grand i Gorski – Nakon aktivnosti u prirodi priredite sebi kraljevski tretman iz naše bogate spa & wellness ponude ili se jednostavno opustite u nekom od otvorenih i zatvorenih bazena hotela Grand i Gorski.  Tu su i saune, tursko kupatilo, tuševi i slane sobe, a u pojedine pakete ulaze i relax masaže. Poseban doživljaj je svakako plivanje u otvorenom bazenu, odakle se prostire pogled na prelepe šumovite padine Kopaonika.

 

  • Personalizovani paketi – Za istinske ljubitelje prirode i hedonizma osmišljeni su personalizovani paketi za sve, pa je tako u sklopu promotivnih letnjih paketa gostima hotela Grand i Gorski omogućeno da po ceni smeštaja gratis dobiju sadržaje i aktivnosti u prirodi. Vikend paketi dostupni su po ceni već od 134 evra.

 

Najbolje od Kopaonika – hoteli Grand i Gorski nude vrhunski komfor na ekskluzivnoj lokaciji, u samom srcu Kopaonika, luksuzne spa i wellness sadržaje, prvoklasnu uslugu, animaciju za decu, sportske i zabavne sadržaje, kao i bogatu gastronomsku ponudu u svojim barovima i restoranima.

 

Jedno je sigurno. Tokom leta vam na Kopaoniku ne može biti dosadno – zabava je definitivno na vrhu, gde vas čekaju izleti, pešačke ture, bob na šinama, zip lajn… 

 

Rezervišite svoj savršeni letnji paket po specijalnoj ceni!

 

Rezervacije i informacije: 

036/ 5471 246 

info@mkresort.com 

http://mkresort.com/

https://www.mkresort.com/grand/specijalne-ponude/