BEOGRAD – Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da iza pretnji njemu i njegovoj deci na tviteru ne stoji psihička rastrojenost, već ostrašćenost i politička mržnja zbog toga što Srbija napreduje. Istakao je da policija čeka potvrdu Tvitera da uhapsi osobe koje stoje iza toga, mada, kaže, nije sigurno da su te osobe još u zemlji.
Tanjug (Dragan Kujundžić)

Vučić je gostujući na Prvoj rekao da nije reč o psihopati, već o dvoje ljudi koji se smenjuju u pisanju komentara, a koje prate predstavnici Đilasove stranke i drugi iz opozicije.

“Pogledao sam rekord komentara tako da nije reč o psihičkom rastrojstvu, već o političkoj mržnji. Kako neko može da mrzi kada uradite nešto dobro za zemlju. Neko nije mogao da trpi da imamo dobre vesti i da napredujemo”, rekao je.

Dodaje i da je reč o ostrašćenim ljudima koji misle da imaju pravo i novinarima da drže pridike.

Vučić kaže da nema oca kojeg ne bi pogodile pretnje smrći sinu ili silovanjem ćerke, kao što su i njega, ali ističe da je njegov posao da vodi zemlju. Kaže da je taj tvit izazvao ono sto je napisao zbog uspeha u Železari Smederevo, kojom se bavio na hiljade sastanaka.

Tanjug